Uprava za indirektno oporezivanje BiH ponovo raspisala tender za kupovinu zgrade

30.03.2018. 08:58 / Izvor: Akta.ba
Uprava za indirektno oporezivanje BiH ponovo raspisala tender za kupovinu zgrade

Uprava za indirektno oporezivanje raspisala je po treći put tender za kupovinu poslovnog objekta u Banjoj Luci.

Uprava za indirektno oporezivanje raspisala je po treći put tender za kupovinu poslovnog objekta u Banjoj Luci za smještaj zaposlenih u Centralnom uredu UIO i sjedištu Regionalnog centra Banja Luka.

Kako se navodi u tenderu, poslovni objekat kao slobodnostojeća građevina-samostalan poslovni objekat, treba da se nalazi na području grada Banja Luka, udaljenosti ne većoj od tri kilometra od sadašnjeg sjedišta Središnjeg ureda UIO u Banja Luci. Objekat treba da sadrži dvije zasebne cjeline sa posebnim ulazima površine od cca 7.500 m2 namijenjene za potrebe Središnjeg ureda i prostor površine cca 4.500 m2 namjenjen za potrebe Regionalnog centra Banja Luka.

Također, među uslovima se navodi da objekat treba da se zagrijava centralnim ili etažnim grijanjem, odnosno hladi uspostavljenim klimatizacijskim sistemom, s podzemnim etažama za garažiranje vozila sa silazno-ulaznim rampama, i drugim pratećim sadržajima, s vanjskim platoom ispred objekta, sa minimalno 40 parking mjesta.

Rok za dostavljanje ponuda je 12. april, a ugovor će se dodijeliti kvalifikovan ponuđaču na osnovu kriterija ekonomski najpovoljnije ponude. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije