Naredne godine počinje izgradnja novih lamela Malta Complexa

23.08.2019. 10:53 / Izvor: Akta.ba

Moderan stambeno-poslovni kompleks Malta Complex vrijedan oko 25 miliona KM bit će proširen u narednih nekoliko godina.

Moderan stambeno-poslovni kompleks Malta Complex vrijedan oko 25 miliona KM bit će proširen u narednih nekoliko godina. Prva od planirane četiri lamele je već izgrađena, a u toku 2020. godine kreće izgradnja još dvije.

"U potrazi ste za novim domom? Ovo je mjesec u kojem ćete konačno riješiti stambeno pitanje ili ste odlučili investirati svoj novac? “Malta Complex” je vaš izbor. Novi stambeni kompleks oslikava viziju investitora da spoji prirodno okruženje i modernu arhitekturu čistih linija. Slijedeći osnovnu ideju, kreirali smo bezbjedan i luksuzan stambeni ambijent", poručuju investitori.

Kompleks se nalazi u poznatom sarajevskom naselju Dolac Malta i prostire se na 5.000 m2 i sastoji se od ukupno četiri lamele: AB, C, C1 i D. Ukupan broj planiranih stambenih jedinica je veličanstvenih 300 sa podzemnim garažnim mjestima u svakoj lameli kao i javnim parkingom unutar kompleksa. Idealna lokacija za porodice i sve one koji žele da stanuju u mirnom dijelu grada koji nudi sve potrebne sadržaje. 

 

"Lokacija koja je ušuškana i neopterećena kompleksnim urbanim strukturama, udaljena od gradske gužve i saobraćaja, a opet u neposrednoj blizini atraktivnih mjesta: vrtića, osnovnih i srednjih škola, univerziteta, shopping centara, zdravstvenih ustanova, šetališta. U samom kompleksu planirani su prodajni, ugostiteljski i uslužni objekti. Za naše najmlađe pravimo park sa igralištem unutar samog kompleksa koji pored svih zabavnih sadržaja obezbjeđuje sigurnost naših najmlađih stanara", navode investitori.

Atraktivan dizajn i savremena arhitektonska rješenja, prvoklasna oprema i materijali, energetska efikasnost visokog nivoa – je sve ono na šta smo ponosni i na čemu predano radimo.

Sve stambene jedinice zasnivaju se na “open space” principu stanovanja kojim povezujemo prostor dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u jedinstvenu cjelinu koja stvara efektan doživljaj prostranstva.

Prvi prodajni Centar za nekretnine u BiH "Gallery"

Gallery d.o.o. Sarajevo, kao članica grupacije Investmentetc. koji čini tim ljudi sa bogatim iskustvom i svježim idejama, nedavno su otvorili prvi prodajni Centar za nekretnine u BiH "Gallery".

Svoju poziciju i uspjeh na tržištu temelji i vidi u drugačijem i jedinstvenom pristupu prema kupcima, nudeći inovativna rješenja u samom prodajnom procesu, a sve u cilju omogućavanju prodaje nekretnine za širom spektar kupaca.

"Prodajni salon "Gallery" nalazi se u Zagrebačkoj 2, gdje vas čeka stručni tim obučen da vašu kupovinu nekretnine učini jednostavnim i ugodnim iskustvom. Salon sačinjava 300 m2 atraktivnog enterijera pažljivo dizajniranog sa izložbenim materijalima projekata. Gallery prodajni centar nudi najmoderniji pristup prodaje i prezentacije projekata, uz jedinstvene tehnološke i prodajne materijale za što vjerodostojniji doživljaj i kupovinu. Tim se sastoji od prodajnih predstavnika, marketinških stručnjaka, projekt menadžra i arhitektonskog biroa – spremnih da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam u odabiru stambene jedinice ili poslovnog prostora", rekli su nam iz Gallery-a.

Termin obilaska kao i dodatne informacije o "Malta Complex" mogu se dobiti upravo u prodajnom centru Gallery.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije