Nova era na Bjelašnici: "Vukov vis" pored "Vučice" najavio i treći projekat "Vučko"

27.09.2021. 11:38 / Izvor: Akta.ba
Nova era na Bjelašnici: 'Vukov vis' pored 'Vučice' najavio i treći projekat 'Vučko'
OTVORI GALERIJU

Nova era modernog luksuznog odmora na Bjelašnici započela je završetkom radova na izgradnji prvog od tri objekta, i useljenja prvih vlasnika u "Vukov vis".

Nova era modernog luksuznog odmora na Bjelašnici započela je završetkom radova na izgradnji prvog od tri objekta, i useljenja prvih vlasnika u "Vukov vis".

Vlasnike apartmana u "Vukovom visu" na samoj primopredaji dočekali su specijalni uslovi i pogodnosti od samih sponzora, zahvaljujući kojima apartman iz snova, na najatraktivnijoj lokaciji, nikada nije bio jednostavniji.

Objekat "Vukov vis" nudi inspirativan i ispunjen život u samom srcu Olimpijske planine, a investitori pored dosadašnjeg završenog projekta "Vukov vis" i projekta u izgradnji "Vučica", ekskluzivno najavljuju i svoj treći objekat "Vučko".

"Useljenjem naših prvih kupaca u objekat 'Vukov vis', započeli smo put ka ostvarenju naših vizija, gdje nam je na prvom mjestu kvalitet, i novi standard stanovanja i odmora kakve do sada nismo mogli da nađemo na jednom mjestu. Nedavnim otvaranjem vrata "Vukovog visa", kupci su prepoznali novi koncept, te zahvaljujući ogromnoj zainteresovanosti, odlučili smo pored našeg drugog objekta u izgradnji "Vučica", kupcima ponuditi i treći objekat "Vučko", izjavio je investitor projekta.

Treći projekat "Vučko", nalazi se u neposrednoj blizini "Vukovog visa i Vučice", a sve je projektovano tako da odiše modernim i jednostavnim duhom, te da se savršeno dobro uklapa i prepliće sa planinskim duhom i ljepotom koju pruža Olimpijska planina.

Objekat "Vučko" raspolagat će sa deset apartmana, ukupne površine od 28m2 do 48m2, a budućim stanarima nudit će predivne, svijetle apartmane koji zadovoljavaju sve osobne i porodične životne potrebe, inspirativno mirno i zeleno okruženje sa širokim izborom mogućnosti za rekreaciju.

Investicija kakva je u objektima “Vukov vis, Vučica i Vučko” nešto je što će u svakom smislu vaš život učiniti drugačijim i lakšim.

Više informacija o prodaji možete dobiti putem sljedećih brojeva telefona +387 33 223 252, +387 61 318 700 ili na mail prodaja@vukovvis.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije