U Čitluku krenula nadogradnja sustava javne rasvjete u Čitluku

31.10.2019. 10:07 / Izvor: Akta.ba
U Čitluku krenula nadogradnja sustava javne rasvjete u Čitluku

Djelatnici poduzeća ERING d.o.o. započeli su sa iskopima i ostalim zemljanim radovima kako bi pripremili teren.

Općina Čitluk krajem lipnja sklopila je ugovor kojim je, kroz Projekt integriranog lokalnog razvoja II (ILDP II), regulirano sufinanciranje projekta "Zamjena rasvjetnih tijela u naselju Čitluk – Nadogradnja sustava rasvjete".

Nakon potpisivanja ugovora provedena je zakonom propisana procedura za izbor izvođača radova, a sama realizacija projekta započela je jučer.

Djelatnici poduzeća ERING d.o.o. započeli su sa iskopima i ostalim zemljanim radovima kako bi pripremili teren za postavljanje javne rasvjete u čitlučkim ulicama Bare i Brig, te na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona Bare.

Uz postavljanje LED rasvjetnih tijela u ulicama Bare i Brig, te na pomoćnom igralištu, započeti projekt također predviđa postavljanje sportske opreme koja će unaprijediti infrastrukturu pomoćnog igrališta.

Za izvođača radova i nabavku sportske opreme provedbom konkurentskog postupka javne nabave izabrano je poduzeće Top Sport d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 85.218,11 KM i navedeni projekt će se realizirati u okviru Projekta integriranog lokalnog razvoja (ILDP), koji predstavlja zajednički projekt Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH.

Uz navedene partneri u realizaciji projekta „Zamjena rasvjetnih tijela u naselju Čitluk – Nadogradnja sustava rasvjete“ su također Športski savez Brotnja i Fond za zaštitu okoliša HNŽ.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije