Traži se izvođač: Rekonstrukcija Banje Šeher koštat će više od 20 miliona KM

07.12.2020. 14:04 / Izvor: Akta.ba
Traži se izvođač: Rekonstrukcija Banje Šeher koštat će više od 20 miliona KM

Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, predmet postupka je nabavka radova rekonstrukcija i dogradnja objekta.

Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" iz Banjaluke objavio je tender za rekonstrukciju objekta Banjsko-rekreativnog centra Srpske Toplice (Banja Šeher), saznaje Akta.ba.

Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, predmet postupka je nabavka radova rekonstrukcija i dogradnja objekta.

Procijenjena vrijednost radova bez PDV-a je 17,5 miliona KM, odnosno 20,4 miliona KM sa PDV-om.

Rok za dostavu ponuda ističe 15. januara 2021. godine, a rok za izvršenje radova je 24 mjeseca od dana uvođenja izvođača u posao.

Novi kompleks u svom sastavu imat će bazene, wellnes, fitness i druge sadržaje koji će služiti za prevenciju oboljenja, promociju zdravlja i zdravstvenog turizma.

Podsjećamo, Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović”  je u maju 2018. godine na licitaciji kupio ovaj prostor od Banke Republike Srpske u stečaju po cijeni od 1,08 miliona KM, a uz podršku Vlade Republike Srpske.

Sredinom ove godine, Vlada Republike Srpske je u okviru razmatranja informacije o kapitalnim ulaganjima i kapitalnim investicijama Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" iz Banjaluke, prihvatila sufinansiranje projekta "Banjsko-rekreativni centar Srpske Toplice" u visini od 10 miliona KM.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije