Dopunjena lista objekta obuhvaćenih projektom energetske efikasnosti

Investicije / PROJEKTI

Dopunjena lista objekta obuhvaćenih projektom energetske efikasnosti

Vlada Federacije BiH je danas, nastavljajući 259. sjednicu, usvojila informaciju Upravnog odbora Projekta "Energetska efikasnost u BiH" za FBiH i dala saglasnost na dopunjenu Listu objekata.

25.03.2021. 12:07 / Izvor: Akta.ba

Vlada Federacije BiH je danas, nastavljajući 259. sjednicu, usvojila informaciju Upravnog odbora Projekta "Energetska efikasnost u BiH" za FBiH i dala saglasnost na dopunjenu Listu objekata za implementaciju mjera energetske efikasnosti za razdoblje od 2020. do 2024. godine za objekte od značaja za FBiH.

Ukupna investicija je procijenjena na 3.798.030,05 KM (s PDV-om).

Dopunjenu listu objekata od značaja za  FBiH čini devet objekata, i to: Policijska akademija Sarajevo, Klinika za plućne bolesti "Podhrastovi" i Federalno ministarstvo pravde (Sarajevo), četiri objekta u Mostaru (Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Klinika za infektivne bolesti, Klinika za kožne i spolne bolesti, Centar za kliničku farmakologiju, Klinika za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu i Ravnateljstvo SKBM, kao i Klinika za plućne bolesti i Poliklinika za laboratorijsku dijagnostiku JZU UKC Tuzla, saopćili su iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije