Grad Sarajevo i IMPAKT zajedno u podršci novim poslovnim idejama

20.11.2021. 10:34 / Izvor: Akta.ba
Javni poziv

Program se realizuje uz podršku Švicarske agencije za razvoj i saradnju.

U sklopu zajedničke saradnje između Investicijske fondacije IMPAKT i Grad Sarajevo u 2021. godini realizirati će se program IMPAKT inkubator poslovnih ideja koji će, između ostalog, obuhvatiti program preduzetničke obuke te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za 5 novih poslovnih poduhvata na području 4 gradske općine (Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad). 

Investicijska fondacija IMPAKT Sarajevo i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlada Švicarske, a koji su u periodu 2018-2020. godine u saradnji sa preko 55 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizirali YEP inkubator poslovnih ideja u kojem je podržano osnivanje preko 250 novih poslovnih poduhvata širom BiH, nastavljaju realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta preduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini.

 

impak

 

Program se realizuje uz podršku Švicarske agencije za razvoj i saradnju. (SDC).

 

 

 

PREUZMI DOKUMENTE:
Formular za prijavu
Javni poziv

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije