Počeli radovi na izgradnji sportske dvorane u mostarskom naselju Bijelo Polje

01.03.2022. 09:56 / Izvor: Akta.ba
dvorana bijelo polje

Radovi na sportskoj dvorani započeli su u mostarskom naselju Bijelo Polje, još jednom projektu koji će se realizirati u suradnji s Vladom.

Radovi na sportskoj dvorani započeli su u mostarskom naselju Bijelo Polje, još jednom projektu koji će se realizirati u suradnji s Vladom Hercegovačko-neretvanske županije, javlja Bljesak.info.

Tvrtka GTR D.O.O. Mostar dvoranu bi trebala napraviti za dvije godine. Vrijednost ugovora je 1.880.000 bez PDV-a.

Ugovor sa izvođačem zaključio je Grad Mostar 9. prosinca 2021.

''Vlada Hercegovačko-neretvanske županije prepoznala je značaj ovakvog projekta, koji ima sportski i društveni karakter za građane našeg grada. Izuzetno mi je zadovoljstvo što su počeli radovi na ovom značajnom projektu. Sportska dvorana u Bijelom Polju zasigurno će biti ustanova od velikog značaja u kojoj će se održavati značajni i zanimljivi sportski i društveni sadržaji koji zavrjeđuju pažnju javnosti", kazao je Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ.

Osim ovog projekta Vlada je JU Osnovne škole Zalik, JU Osnovne škola Gnojnice, rekonstrukciju i utopljavanje JU Osnovne škole Bijelo Polje, izgradnju Centra za kulturu u Bijelom Polju i mnoge druge. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije