Gradsko naselje Mekote

Velika Kladuša: Počeli radovi na izgradnji dječijeg igrališta i parkinga

12.01.2023. 10:37 / Izvor: Akta.ba
Mekote

Stambeni blok smješten u gradskom naselju Mekote u Velikoj Kladuši uskoro će dobiti novo dječije igralište i uređen parking prostor.

Stambeni blok smješten u gradskom naselju Mekote u Velikoj Kladuši uskoro će dobiti novo dječije igralište i uređen parking prostor. Radovi na uređenju okoliša ovih stambenih zgrada kako je i bilo najavljeno otpočeli su u ponedjeljak, 09.01. 

Ovim projektom Općine Velika Kladuša stvaraju se bolji i ljepši uslovi za život i slobodne aktivnosti građana iz uže gradske sredine koji žive u objektima kolektivnog stanovanja.

Radi se o projektu Općine Velika Kladuša, koji se u potpunosti finansira sredstvima planiranim u prošlogodišnjem Budžetu u iznosu od 235.000 KM. Predviđeni rok za završetak radova je 60 dana u zavisnosti od vremenskih uslova.

Općina Velika Kladuša moli građane za strpljenje i razumijevanje zbog buke i vibracije izazvane prilikom izvođenja radova kao i za suradnju prilikom parkiranja automobila kako se isti ne bi oštetili ili smetali izvođenju radova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije