Zeljković potvrdio

Nogometni savez BiH će podržati izgradnju južne tribine na stadionu Grbavica

07.12.2023. 14:56 / Izvor: Akta.ba
grbavica

Kako je objavio Zeljković, razgovaralo se o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica koja je najavljena za kraj ove godine.

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je u Banjoj Luci primio delegaciju Fudbalskog kluba Željezničar, koju su činili predsjednik Jusuf Tanović i član upravnog odbora Suad Novalić.

Kako je objavio Zeljković, razgovaralo se o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica koja je najavljena za kraj ove godine.

Zeljković je zvanično obećao da će Nogometni savez BiH podržati ovaj infrastrukturni projekt.

"Danas sam u Banjoj Luci primio delegaciju FK Željezničar, koju su činili predsjednik UO Jusuf Tanović i član UO Suad Novalić. Iz prve ruke sam dobio informacije o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica, kao i budućim planovima u pravcu kategorizacije UEFA 4. Kao predsjednik NS/FS BiH podržavam ovu inicijativu, te pozdravljam podršku koju je pružio Kanton Sarajevo. Podrška od strane Saveza neće izostati, te smo spremni da se zajedno sa lokalnom zajednicom i Vladom Kantona uključimo u ovaj projekat, kako bi se stvorili bolji uslovi za nastupe reprezentacije BiH", piše u objavi Zeljkovića na zvaničnoj stranici.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije