Širbegović će graditi objekte Binga u Bužimu i Fisa u Vitezu

24.03.2015. 09:19 / Izvor: eKapija.ba

Izgradnja prodajnog objekta u Bužimu za Bingo iz Tuzle i proizvodnog objekta za Fis u Vitezu predstavlja nastavak dugogodišnje uspješne poslovne saradnje između Širbegovića i dvije vodeće bh. kompanije.

Širbegović Inženjering d.o.o. Gračanica potpisao je ugovore za izgradnju prodajnog centra Bingo u Bužimu i proizvodnog objekta Fis u Vitezu.

Kako navode iz ove firme, izgradnja objekata predstavlja nastavak dugogodišnje uspješne poslovne saradnje između Širbegovića i dvije vodeće bh. kompanije.

"Jako smo ponosni na činjenicu koliko smo objekata u proteklom periodu izgradili za Bingo i Fis. Ove dvije firme nisu prestale sa investiranjem i razvojem i u vrijeme najveće krize, što je jako pomoglo nama ali i drugim firmama", kažu u Širbegoviću.

Radeći za njih, ali i značajan broj ostalih stalnih kupaca, uspjeli su kažu da u najvećoj krizi obezbijede uposlenost kapaciteta i očuvaju radna mjesta.

"Povjerenje koje nam ukazuju naši kupci za nas predstavlja najveću obavezu da ugovorene poslove izvršavamo na najvišem profesionalnom nivou", ističu iz ove firme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije