Počela izgradnja novog stambenog objekta B4 "Vila Dalia"

14.07.2015. 08:47 / Izvor: Akta.ba

Objekat će raspolagati sa suterenskom etažom, prizemljem i 6 spratova, a u njemu će se nalaziti 51 stan površine od 41,70 m2 do 89,15 m2. Svi stanovi će imati balkon ili lođu, klima uređaj i vešeraj sa sušilicom za veš.

"Vila Dalia" je novi projekat MBI Development d.o.o. kompanije, riječ je o stambenom objektu čija izgradnja počinje u julu 2015. godine u naselju "Vrtovi Riverine" na Ilidži. Ugovor o izvođenju radova potpisan je 26.06.2015. godine sa firmom Džena d.o.o. iz Gradačca a nadzor je povjeren firmi Ipsa d.o.o. iz Sarajeva. Kraj izgradnje očekuje se u junu 2016. godine.

Objekat će raspolagati sa suterenskom etažom, prizemljem i 6 spratova, a u njemu će se nalaziti  51 stan površine od 41,70 m2 do 89,15 m2. Svi stanovi će imati balkon ili lođu, klima uređaj i vešeraj sa sušilicom za veš. Budućim stanarima biće na raspolaganju lift i parking.

"Vila Dalia"  je projektovana kao moderna i luksuzna zgrada, koja će se svojim dodatnim sadržajima prilagodit brzom načinu života savremenog doba. Dio šeste etaže je ravni krov, gdje je planirana terasa sa roštiljem, na kojoj će stanari moći provoditi slobodno vrijeme sa porodicom i prijateljima.  Pored toga, planirana je i izgradnja fitnes prostorije za potrebe stanara zgrade. Bitno je spomenuti da su "Vrtovi Riverine" okruženi parkovskim površinama i zelenilom pa će „Vila Dalia“ biti idealno mjesto za odmor.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije