Gradi se "Vila Dalia" na Ilidži: Moderni stanovi u zelenom okruženju

04.09.2015. 12:17 / Izvor: Akta.ba
Gradi se 'Vila Dalia' na Ilidži: Moderni stanovi u zelenom okruženju
OTVORI GALERIJU

Stambeni objekat se nalazi u mirnoj sredini, okružen je zelenim površinama pa samim tim je idealno mjesto za mlade i porodice sa djecom.

U sklopu rezidencijalnog kompleksa Vrtovi Riverine u toku je izgradnja novog stambenog objekta „Vila Dalia“ u kojem će se nalaziti 51 moderno dizajnirana i kvalitetno izgrađena stambena jedinica.

Stambeni objekat se nalazi u mirnoj sredini, okružen je zelenim površinama pa samim tim je  idealno mjesto za mlade i porodice sa djecom.

Koncept novog stambenog objekta u Vrtovima Riverine jeste da pruži stanarima moderne i praktične stanove sa veoma ekonomičnim rasporedom uz prateće sadržaje koji će zaista biti atrakcija. Najmanji stan će biti površine 41 m2 sa jednom spavaćom sobom a najveći stan, površine 89 m2, će imati tri spavaće sobe od koje je jedna master i koja sadržava zasebno, luksuzno kupatilo. Poseban pristup u dizajniranju i projektovanju ove stambene zgrade je doveo do potrebe da svaki stan sadrži vešeraj u kojem će se nalaziti sušilica za veš kao poklon investitora.

Svaki stan će biti osvjetljen kroz balkon sa staklenom ogradom, veliki klizni portal i visokokvalitetnu PVC stolariju sa troslojnim staklom i Low-e premazom koja će u kombinaciji sa termo fasadom debljine 10 cm činiti odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Posebnost ovog stambenog objekta jeste 6. etaža čiji sadržaji će biti posvećeni slobodnom vremenu svih stanara i na kojoj će se nalaziti velika krovna terasa sa roštiljem, predviđena za odmor, relaksaciju i druženje. Terasa će imati predivan pogled na zelenu okolinu.

Kupci stana u novoj zgradi neće morati na udaljenim mjestima tražiti prostor za rekreaciju i fizičke aktivnosti jer će na istoj etaži imati na raspolaganju klimatiziranu i opremljenu fitness prostoriju sa svom potrebnom opremom i svlačionicama, i to – besplatno.

U zgradi će biti izgrađeno 19 garažnih mjesta u suterenu do kojih će voditi lift sa svakog sprata a izvan zgrade će biti obezbjeđen veliki broj parking mjesta za stanare i goste.

Završetak radova na ovoj stambenoj zgradi je predviđen za juli 2016. godine.

Investitor ovoga projekta je kompanija  MBI Development d.o.o.. Projektant je Coning d.o.o., posao supervizora na izgradnji pripao je kompaniji IPSA d.o.o., izvođač radova je Džena d.o.o.

Objekat će zauzimati površinu od 4.674 m2.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije