Kantonalna bolnica "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću dobila novi krov

20.05.2020. 17:03 / Izvor: Fena
Kantonalna bolnica 'Dr. Irfan Ljubijankić' u Bihaću dobila novi krov

Na Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" uspješno je završena rekonstrukcija i zamjena krova.

Na Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" uspješno je završena rekonstrukcija i zamjena krova.

Ovaj posao je veoma bitan za najveću zdravstvenu ustanovu u Unsko-sanskom kantonu i u narednom periodu Uprava će nastaviti da radi na stvaranju još boljih uvjeta za sve pacijente i medicinsko osoblje.  

 "Ovo nam je bio veoma bitan projekat za druge planove u mjesecima pred nama. Rekonstrukciju i zamjenu krova profesionalno je izvela firma Limometal iz Cazina i ispoštovali su sve rokove. Moramo stvarno pohvaliti njihov angažman. Čak su u dogovoru s našim nadzornim organima uradili neke stvari koje nisu bile u projektu koji je bio vrijedan skoro 60.000 KM.", kazao je direktor Kantonalne bolnice u Bihaću Hajrudin Havić.

Navodi se da su do sada pokrili sve objekte te da će u narednom periodu napraviti još bolje uvjete u odjelu za neuropsihijatriju, a radove će finansirati Američka ambasada u našoj zemlji.

"Nakon toga, na svim objektima na bolnici bit će postavljeni solarni paneli, tako da ćemo imati toplu vodu i istovremeno štediti struju. U toku je i rekonstrukcija vešeraja i kuhinje.", rekao je Havić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije