Za sanaciju korita Miljacke 300.000 KM

21.10.2020. 15:45 / Izvor: SRNA
Za sanaciju korita Miljacke 300.000 KM

Na Palama je danas počela sanacija i uređenje dijela korita rijeke Miljacke, a vrijednosti radova iznosi 300.000 KM.

Na Palama je danas počela sanacija i uređenje dijela korita rijeke Miljacke, a vrijednosti radova iznosi 300.000 KM.

Opština Pale za ovaj projekat izdvojila je 100.000 KM, a preduzeće "Vode Srpske" 200.000 KM.

Načelnik opštine Boško Jugović zahvalio je direktoru preduzeća "Vode Srpske" Miroslavu Milovanoviću za razumijevanje i podršku, kao i najavljeni nastavak saradnje na realizaciji budućih važnih projekata na području Pala.

"Na uređenju korita Miljacke nije bilo ozbiljnijih sanacionih radova još od 1983. godine. Mi na ovaj način pokazujemo odgovornost i ozbiljnost, te rješavamo još jedan dugogodišnji problem koji se tiče svih naših građana, a pogotovo onih koji žive u priobalnom dijelu Miljacke", rekao je Jugović Srni.

On je podsjetio da je lokalna zajednica nedavno okončala sve zakonske procedure i potpisala ugovor sa izvođačem radova i nadzornim organima, i tako stvorila uslove da se krene u praktičnu realizaciju ovog projekta.

Jugović je istakao da će opština Pale nastaviti sa investicijama, te realizovati i projekat uređenja korita Repašnice, uz paralelnu izgradnju nedostajuće kanalizacione mreže na tom lokalitetu. 

Fotografija: Palelive.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije