Uskoro biciklistička staza od Centra Ilidže do Energoinvesta

24.05.2022. 10:14 / Izvor: Akta.ba
biciklistička staza

Općina Ilidža je objavila javni poziv za nabavku usluga izrade idejnog i izvedbenog projekta dvosmjerne biciklističke staze od Centra Ilidža do Energoinvesta, saznaje Akta.ba.

Općina Ilidža je objavila javni poziv za nabavku usluga izrade idejnog i izvedbenog projekta dvosmjerne biciklističke staze od Centra Ilidža do Energoinvesta, saznaje Akta.ba.

"Predmet ovog postupka je Izrada idejnog i izvedbenog projekta dvosmjerne biciklističke staze od Centra Ilidža do Energoinvesta (spoj sa Gradom)", navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Procijenjena vrijednost javne nabavke bez uključenog PDV-a iznosi 7.500,00KM.

"Što se tiče tehničke i profesionalne sposobnosti, ponuđači trebaju imati uspješno iskustvo u realizaciji do 2 ugovora, u protekle tri godine čiji je karakter i kompleksnost isti ili sličan onima koji se odnose na predmet javne nabavke, a čija je vrijednost minimalno: 7.000,00 KM bez PDV-a, ponuđač mora imati u radnom odnosu najmanje jednog diplomiranog inženjera sa položenim stručnim ispitom i mora za realizaciju ugovora imati na raspolaganju najmanje jednog diplomiranog inženjera građevine - smjer saobraćajnice sa položenim stručnim ispitom", naglašeno je.

Ponude se trebaju dostaviti na adresu Butmirska cesta 12 -pisarnica Općine Ilidža, a rok za dostavljanje ponuda ističe 13.06.2022.godine u 11.30 sati.

Da podsjetimo, realizirana je prva faza izgradnje biciklističke staze, i to od Doma zdravlja Ilidža, Butmirske ceste pa do Hrasničke ceste u dužini od 4.300 metara.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije