SPO KENDI kompleks

U naselju Irac na proljeće počinje gradnja tri lamele sa 316 stanova

26.12.2023. 10:52 / Izvor: tuzlainfo.ba

Gradnja stambeno – poslovnog kompleksa KENDI, smještenog u tuzlanskom naselu Irac u Ulici Drage Karamana, bit će započeta u proljeće 2024. godine.

Gradnja stambeno – poslovnog kompleksa KENDI, smještenog u  tuzlanskom naselu Irac u Ulici Drage Karamana, bit će započeta u proljeće 2024. godine, piše Tuzlainfo.ba.

Objekat će graditi kompanija Cestotehnik Invest Tuzla, a koja trenutno grafi njihov prvi objekat SPO Green Estate.

"Ovo je naš drugi projekat. u Tuzli je skoro u cijelosti rasprodat, zbog čega smo se odlučili za uvođenje na tržište novog objekta, koji će zadovoljiti sve potrebe i zahtjeve čak i najizbirljivijih kupaca" kažu iz Cestotehnik Invest-a.

SPO KENDI je kompleks koji se sastoji od tri međusobno povezene lamele (20, 16 i 12 spratova), te ukupno 316 stambenih jedinica koje čine garsonjere, jednosobni, dvosobni, trosobni te četverosobni stanovi i 344 parking mjesta raspoređena na tri podzemne etaže.

Planirani početak radova je predviđen za proljeće 2024. godine.

Cijene u pretprodaji su od 3.400KM/m2 sa uključenim PDV-om, uz gratis parking mjesto u garaži objekta za svaki kupljen stan u pretprodaji.

Objekat će biti građen na lokaciji nekadašnjeg stovarišta Kendi, sa sejverne strane ograničen koritom Jalem sa južne prugom, sa zapadne objektom Cosmos Commerce-a, a istočne individualnim stambenim objektima i zemljištem nekadašnje Livnice.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije