Manifestacija "Najbolji u privredi TK- Kristal soli 2018" 20. septembra u Tuzli

19.09.2019. 10:39 / Izvor: Akta.ba
Manifestacija 'Najbolji u privredi TK- Kristal soli 2018' 20. septembra u Tuzli

RTV Slon kao organizator i izvršni producent, 20. septembra 2019. godine u Hotelu "President" u Tuzli, treći put za redom realizira jedinstveni poslovni događaj.

RTV Slon kao organizator i izvršni producent, 20. septembra  2019. godine u Hotelu "President" u Tuzli, treći put za redom realizira jedinstveni poslovni događaj za područje Tuzlanskog kantona, pod nazivom "Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018".

"Višemjesečne pripreme za svečanost ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018” koju organizujemo treći put, su pri kraju a i ove godine, najistaknutiji privrednici ponijet će laskave titule najboljih u kategoriji za koju su nominovani. Nagrade će biti dodijeljene u deset kategorija, a ove godine uz izbor najuspješnijih privrednih kolektiva čije je sjedište u Tuzlanskom kantonu, donosi i dodjelu četiri specijalna prizanja", poručuje produkcijski tim "Kristal soli 2018". 

U odabiru najuspješnijih privrednika i ekonomskih zajednica na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih u prethodnoj kalendarskoj godini, akcenat je stavljen, na poduzetnički aktivitet, kao jedan od faktora razvoja TK, kako bi na jedinstven način prezentovali i promovisali ekonomski potencijal naše regije, ali i kako bi, uz promociju, i nagradili najbolje među najboljim privrednim subjektima.

"Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018", poslovni je događaj godine koji će pred više od 100 zvanica promovisati najuspješnije korporacije i kompanije sa područja TK, te na kojem će nagrada ”Kristal soli 2018” prema ocjeni stručnog žirija, biti uručena uspješnim privrednicima izabranim među nominovanim u više kategorija.

Poslovni događaj godine pored nagrađenih privrednika, okupit će i predstavnike vlasti, kako sa federalnog, kantonalnog tako i lokalnog nivoa. 

"Kristal soli 2018" bit će održan u Hotelu" President" 20. septembra 2019. godine sa početkom od 19 sati.

Treću godinu za redom oficijelni medijski partner svečanosti "Najbolji u provredi TK- Kristal soli" je poslovni portal Akta, a ove godine, manifestacija "Kristal soli 2018" dobila je i oficijelno piće  vrhunska vina iz Podruma „Andrija“. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave