Poziv za učešće na Torino Fashion Match 2021.

01.09.2021. 09:08 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na Torino Fashion Match 2021.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao članica Evropske preduzetničke mreže vas poziva da učestvujete na događaju TORINO FASHION MATCH 2021

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao članica Evropske preduzetničke mreže vas poziva da učestvujete na događaju TORINO FASHION MATCH 2021, koji će se održati od 15 . do 21. novembra 2021. godine, a koji uključuje online sastanke, sticanje znanja i ostvarivanje poslovnih kontakata u modnoj industriji, te okuplja kompanije, kupce, dobavljače, stručnjake i investitore iz velikog broja evropskih zemalja.

B2b događaje organizuje Unioncamere Piemonte kao članica Evropske preduzetničke mreže i Sektorske grupe Tekstil i moda, koja sarađuje sa proizvođačima tekstila u cilju poboljšanja mogućnosti i komercijalnih partnerstava, pronalasku partnera za zajedničke projekte, istraživanju novih tržišta, kao i razmjenu znanja, ideja i inovacija.

Ovaj događaj će vam pružiti priliku za uspostavu novih poslovnih kontakata, sklapanje novih ugovora, međunarodnih partnerstava, upoznavanje kupaca, te pronalazak investitora u oblasti modne industrije.

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo, molimo da se registrujete do 11. novembra 2021. godine putem sljedeće web stranice.

Kontakt osoba: Jadranka Stany, tel: 033/566-241, e-mail adresa: jadranka.stany@komorabih.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave