25. maja 2023.

IBU Demo dan 2023: podržite poslovne start-up talente!

17.05.2023. 12:05 / Izvor: Akta.ba
Ibu

25. maja 2023. godine sa početkom u 18:00 sati Internacionalni Burch univerzitet održava Demo dan 2023.

25. maja 2023. godine sa početkom u 18:00 sati Internacionalni Burch univerzitet održava Demo dan 2023.

Ovaj događaj okuplja 10 talentovanih startup timova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije, te predstavnike firmi koje posluju na domaćem, regionalnom i inostranom tržištu.

Svrha događaja je uspostaviti most između industrije i mladih poduzetnika kako bi se istakla važnost ulaganja u njihove ideje. Akcenat stavljamo na pronalaženje inovativnih rješenja koja će poboljšati tržište i potaknuti razvoj Bosne i Hercegovine.

Kroz Demo dan 2023. želimo razviti svijest o važnosti ulaganja u mlade i njihove ideje. Vjerujemo da su oni ključ za stvaranje inovativnih rješenja koja će promijeniti način na koji poslujemo i potaknuti ekonomski rast. Naša misija je stvoriti poduzetničku kulturu koja će podržavati mlade na njihovom putu prema uspjehu.

Pozivamo poslovnu zajednicu da nam se pridruži na ovom događaju, jer vjerujemo da zajedno možemo stvoriti bolju budućnost za Bosnu i Hercegovinu. Kroz zajedničku saradnju, inovacije i ulaganje u mlade gradimo temelje za napredak i prosperitet naše zemlje.

Da biste osigurali mjesto na Demo danu, organizatori su pripremili jednostavan formular za registraciju gostiju. Kako biste bili sigurni da se nalazite na listi gostiju, molimo vas da popunite formular dostupan na sljedećem linku. Imajte na umu da su mjesta ograničena. Zbog toga je važno da popunite formular što je prije moguće.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, kontaktirajte organizatore putem sljedeće e-mail adrese incubator@ibu.edu.ba 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave