TUZLA

Bazar "Ženska posla" u Bingo City Centru od 4. do 8. marta

04.03.2024. 11:54 / Izvor: Akta.ba
ženska posla

U susret predstojećem Međunarodnom danu žena, Bingo City Centar Tuzla organizira bazar "Ženska posla" koji će biti održan od 4. do 8. marta.

U susret predstojećem Međunarodnom danu žena, Bingo City Centar Tuzla organizira bazar "Ženska posla" koji će biti održan od 4. do 8. marta na centralnom trgu BCC Tuzla, s ciljem pružanja podrške mladim poduzetnicama koje svojim talentom, inovativnošću i upornošću ocjenjuju svoje poslovne puteve.

Kako BCC Tuzla prepoznaje važnost podrške lokalnim poduzetnicima i kreativcima, pokazao se kao idealno mjesto za prezentaciju ovakvih proizvoda, pružajući posjetiteljima priliku da otkriju jedinstvene i ručno izrađene proizvode vrijednih poduzetnica.

Za razliku od uobičajenih poklona za Međunarodni dan žena, kako navode, ovoga puta svako će imati priliku pronaći nešto posebno i originalno za svoje voljene.

"Ovaj bazar nije samo prilika za kupovinu jedinstvenih proizvoda, već i da podržimo lokalne ženske poduzetnice i promoviramo njihov rad. Dođite da podržimo njihov trud i kreativnost, te zajedno proslavimo žensko poduzetništvo", izjavili su iz Bingo City Centra, pozvavši posjetitelje da podržite domaće brendove.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave