b2b susreti sa austrijskim kompanijama

Privredna misija "Infrastruktura u Bosni i Hercegovini" Sarajevo 22.-24. maj 2024

07.05.2024. 08:01 / Izvor: Akta.ba
b2b

B2B susreti biće organizirani 23. maja 2024. godine, u hotelu Radon Plaza u Sarajevu s početkom od 09.00 sati.

Ured Trgovinskog savjetnika austrijske ambasade u Sarajevu u saradnji sa Vanjskotrgovisnkom organizacijom Privredne komore Austrije (WKÖ – AWO) organizuje trodnevnu posjetu predstavnika osam kompanija iz Austrije u Bosnu i Hercegovinu s ciljem razvoja trgovinskih i ekonomskih odnosa između dvije države.

Prilikom programa biće organizirani razni programi, te posjete aktuelnim gradilištima posjete, a kao najbitniji događaj programa planirani su B2B susreti.

B2B susreti biće organizirani 23. maja 2024. godine, u hotelu Radon Plaza u Sarajevu s početkom od 09.00 sati.

Sektori: niskogradnja, tunelogradnja, opremanje interijera, sigurnost saobraćaja, obnovljivi izvori energije, energetika.

Austrijske kompanije su uključene u projekte u oblasti građevinarstva širom svijeta, bilo u izgradnji puteva, izgradnji mostova, izgradnji jama ili tunela. Dobre i pametno planirane zgrade, kvalitet te sigurnost i upotreba moderne tehnologije - to je ono što međunarodni klijenti očekuju od austrijskih kompanija iz oblasti niskogradnje i transportne infrastrukture. Austrija ima odličnu reputaciju u sektoru obnovljive energije - od hidro i vjetroelektrana do solarne i geotermalne energije, te energije valova i biomase. Naša su preduzeća često vodeća svjetska imena u djelatnostima kojima se bave, pružajući rješenja u potpunosti prilagođena klijentu.

Učešće na B2B susrete je besplatno, a prijava je obavezna putem e-maila sarajevo@advantageaustria.org . Profile učesnika iz Austrije, kao i njihove poslovne želje možete pogledati OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave