Fahrudin Ćatović gost 6. Business caféa: Kako pobijediti životne izazove

15.12.2014. 12:17 / Izvor: eKapija.ba
Fahrudin Ćatović gost 6. Business caféa: Kako pobijediti životne izazove

Na šestom Business caféu gosti će imati priliku čuti nevjerovatnu životnu i poslovnu priču Fahrudina Ćatovića - osnivača vodećeg poslovnog portala u Bosni i Hercegovini – eKapija.ba,

Agencija Global Market Solutions s ponosom najavljuje šesti Business café, posljednji u 2014. godini. Ovaj događaj čiji je cilj promocija uspješnih bosanskohercegovačkih poslovnih priča i poslovno umrežavanje poduzetnika i menadžera bit će održan u utorak, 23.12.2014. godine u Atrium sali hotela Europe s početkom u 18:00 sati.

Na šestom Business caféu gosti će imati priliku čuti nevjerovatnu životnu i poslovnu priču gospodina Fahrudina Ćatovića. Gospodin Ćatović je osnivač vodećeg poslovnog portala u Bosni i Hercegovini – eKapija.ba, koji obezbjeđuje najveći i najažurniji Registar kompanija i institucija sa preko 230.000 pravnih subjekata, te koji pored osnovnih podataka, nudi i informacije o finansijskim pokazateljima za kompanije iz BiH.

Dodatni značaj poslovnom uspjehu gospodina Ćatovića daje njegova životna priča. Kada je počeo rat u Bosni i Hercegovini imao je svega 14 godina, ali se želio boriti za svoju domovinu stoga je pristupio Armiji BiH. Do petnaeste godine života preživio je pet ranjavanja i dvije kliničke smrti, a u posljednjem ranjavanju izgubio je obje noge. Jedan je od najmlađih dobitnika priznanja „Zlatni ljiljan“. Uprkos životnim preprekama Fahrudin Ćatović nije posustao; zasnovao je porodicu, osnovao vodeći poslovni portal, a u slobodno vrijeme uspješno se bavi raznim sportovima.

Sigurni smo da će ova priča biti inspiracija svima koji posjete Business café i da će prisutne motivirati da istraju u svojim odlukama i hrabro idu ka postavljenom cilju.

Ulaz na šesti Business café je slobodan uz obaveznu prijavu dolaska zbog ograničenog broja mjesta. Zainteresirani mogu poslati svoje prijave na e-mail: info@gms.ba.

Šesti Business café podržali su: BH Telecom i Domoinvest.

Medijski pokrovitelji: RSG radio, Antena Sarajevo, Oslobođenje, Novo vrijeme, eKapija.ba, Klix.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave