Ekonomska kriza uzrokovana pandemijom COVID 19 i putevi za njeno savladavanje

06.05.2020. 13:35 / Izvor: Akta.ba
Ekonomska kriza uzrokovana pandemijom COVID 19 i putevi za njeno savladavanje

Želite li naučiti osnove online prodaje, usvojiti ili usavršiti alate koji će promovirati vaše proizvode i time povećati online prodaju?

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine i Konrad Adenauer Stiftung organiziraju besplatan webinar “Ekonomska kriza uzrokovana pandemijom COVID 19 i putevi za njeno savladavanje. Nova polja i mogućnosti rada-online prodaja kao instrument” koji će biti održan 11.05.2020. godine.

U toku webinara, prezentirati će se online prodaja kao efikasan instrument prodaje u vremenu krize izazvane COVID-19 pandemijom kada su tradicionalni kanali prodaje u velikoj mjeri onemogućeni.

Želite li početi raditi online prodaju? Želite li naučiti osnove online prodaje, usvojiti ili usavršiti alate koji će promovirati vaše proizvode i time povećati online prodaju?

Digitalni marketing daje odgovore na ova pitanja jer predstavlja osnovu za efikasnu strategiju online prodaje. Biti otvoreni 24 sata na dan je velika prednost u odnosu na offline prodavnicu, ovaj webinar će Vam pomoći da shvatite online prodaju na pravi način i saznate neophodne korake koji vode ka dobroj online prezentaciji prozvoda i sticanju novih online kupaca.

Više informacija o webinaru možete naći u pozivu na webinar.

Webinar će se realizirati na Zoom online platformi (https://zoom.us/download).

Neophodno je da učesnici obezbijede računar sa stabilnom internet vezom.

Prijavu za webinar možete izvršiti popunjavanjem online prijavnog obrasca. Krajnji rok za prijave je 08.05.2020. godine do 12:00. Nakon izvršene prijave učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za dodatne informacije možete se obratiti na tel.: 033 566 201 i email: senad.hromic@komorabih.ba.

Poziv

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave