Iskoristite popust: Prijavite se na radionicu "Od ideje do EU projekta"

05.12.2018. 09:10 / Izvor: Akta.ba
Iskoristite popust: Prijavite se na radionicu 'Od ideje do EU projekta'

Tokom dvodnevne radionice polaznike očekuje odlična radna atmosfera, korisne informacije, primjeri iz prakse i vježbe.

Agencija PRomotion u saradnji s vrhunskim stručnjacima u pisanju i provedbi projekata za EU fondove organizira radionicu na temu "Od ideje do EU projekta ". Radionica će se održati 13. i 14.12.2018 u Mostaru s početkom u 10: 00 sati.

Tokom dvodnevne radionice polaznike očekuje odlična radna atmosfera, korisne informacije, primjeri iz prakse i vježbe uz koje će uspješno savladati zahtjevnu materiju pisanja projekta za EU fondove.

 

Naučit ćete:

S Kako do sredstava iz EU fondova?

S Zašto je PCM „vruća" stvar u pripremi i implementaciji projekta? S Zašto je važno kvalitetno pripremiti prijedlog projekta? S Što sve treba znati menadžer tima koja aplicira za EU fondove

Predavači Nevzet Sefo i Meliha Gekić Lerić stručnjaci su u provedbi projekata financiranih iz fondova EU i međunarodnih organizacija u BiH. Njihovo znanje i praktično iskustvo garantuju prenos znanja na polaznike! Održli su preko 40 treninga i radionica na temu PCM-a u sukladu s pravilima i postupcima EU sa preko 500 zadovoljnih učesnika!

"Cilj dvodnevne praktične radionice je polaznike pripremiti na proces apliciranja na EU projekte; kako od ideje s razumijevanjem napisati projekat i pobliže ih upoznati o svim detaljima vezanim za pripremu prijedloga projekta, stabla problema, logičkog okvira i budžeta projekta" ističe Gekić Lerić.

 

Kotizacija i šta ona uključuje:

Cijena s popustom - 300, 00 KM s uključenim PDV-om

U cijenu su uključeni materijali u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tokom radionice. Osvježenja uz pripadajuće pauze za kafu i ručak za oba dana radionice.

 

Prijave:

Za prijavu na dvodnevnu radionicu je potrebno ispuniti online prijavnicu. Prijave i više infomacija na OVDJE

 

Kontakt:

Agencija za digitalni marketing i organizaciju događaja PRomotion Ejla Bektaš-Hajdarović ejla.bh@promotion.ba +387 63 223 276

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave