Business forum Livno 2019.

29.07.2019. 10:06 / Izvor: Akta.ba
Business forum Livno 2019.

Business forum Livno je godišnja konferencija u organizaciji Linnovate Tehnološkoga Parka na temu razvoja gospodarstva.

Business forum Livno je godišnja konferencija u organizaciji Linnovate Tehnološkoga Parka na temu razvoja gospodarstva.

Dana 03.08.2019 (subota) u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu održati će se druga konferencija Business Forum Livno 2019 s početkom u 12.00.

Ovogodišnja konferencija ima slijedeće ciljeve:

• Promocija prve generacije startupa, kao i motivacija budućim poduzetnicima,

• Panel diskusija na temu stvaranja turističkih kapaciteta,

• Panel diskusija na temu izgradnje kapaciteta u poljoprivrednoj proizvodnji i preradi,

• Promocija izgradnje lokalnih kapaciteta.

Ovim ciljevima želimo zaokružiti naše djelovanje u prvoj godini postojanja, također razgovarati o budućim planovima i potencijalima razvoja Hercegbosanske županije.

Konferencija je koncipirana u nekoliko dijelova, a počinje sa organizacijom maloga sajma na kojemu će polaznici prve generacije inkubatora imati priliku da promoviraju svoja poduzeća i projekte lokalnoj zajednici.

Nakon sajma i formalnoga otvaranja konferencije krećemo sa drugim dijelom, odnosno kratkom prezentacijom poslovnoga inkubatora, za čime slijedi i panel sa polaznicima. Cilj ovoga dijela je prenošenje znanja i iskustava te motivacija za naredne generacije poduzetnika.

U trećem dijelu početi ćemo sa kratkom prezentacijom izazova sa kojima je Linnovate tehnološki park svakodnevno suočen. To će ujedno služiti i kao uvertira za naredna dva panela na kojima će se govoriti o izvoznim potecijalima i preduvjetima za poljoprivrednu proizvodnju i preradu. Također će biti i panel koji će biti posvećen razvoju turističkih potencijala. U ovom dijelu dodatno će vas motivirati i Zlatko Dalić.

U četvrtom dijelu razgovarati će se sa lokalnim partnerima o razvoju suradnje i njenim ciljevima te isto tako razgovarati o potrebi uključivanja i ostalih. Po završetku ovoga dijela prisutnima će se obratiti suosnivač tehnološkog parka Mate Rimac i dodatno motivirati buduće mlade poduzetnike.

Organizator konferencije je Linnovate Tehnološki park u partnerstvu Asocijacije za regionalni razvoj REDAH i Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave