Sarajevo domaćin šestog Globalnog foruma korisničkih usluga

12.09.2019. 13:27 / Izvor: Akta.ba
Sarajevo domaćin šestog Globalnog foruma korisničkih usluga

Organizator ovog foruma je Origin Europe, koja je dio Origin grupacije.

Sarajevski hotel Hills, 24. oktobra 2019. godine bit će mjesto održavanja šestog po redu godišnjeg Globalnog foruma korisničkih usluga. Ovogodišnja tema foruma nosi naziv „Budite kreativni – otkrijte tajne novih kupaca i potrošačke navike“. Govornik i trener na ovom Forumu, bit će američki profesionalni trener, govornik i facilitator Buddy Rice

"Forum je namijenjen menadžmentu kompanija, odjelu za odnose sa kupcima, prodajnim agentima, komercijalistima, menadžerima, uposlenicima odjela koji se bave direktnom komunikacijom sa kupcima u bankama, hotelima, klinikama, telekomunikacijskim kompanijama, osiguravajućim kućama i sličnim djelatnostima", istakli su iz kompanije Origin Europe koja je organizator ovog Foruma.

Jedna od tema o kojoj će se govoriti je i korisnička izvrsnost (Customer Service Excellence). Kada je u pitanju izvrsnost bitno je naglasiti da ispravnim djelovanjem i znanjem svi pružaoci usluga mogu poboljšati konkurentsku prednost koja je potrebna za opstanak i napredak na tržištu. Na forumu će se govoriti o vještinama i znanju koje je neophodno u profesionalnoj komunikaciji, kako da se ostvari poštovanje, poboljšaju odnosi sa kupcima i osigura ukupna konkurentska prednost putem izvrsnosti usluga za korisnike.

Ovaj program dizajniran je tako da bude vrlo interaktivan, izazovan i poticajan. Učesnici će učiti kroz kombinaciju aktivnog učešća koristeći programske materijale, pregled studije slučaja, diskusiju, rad u grupi, vježbe, video zapise i rezultate različitih istraživanja.

Buddy Rice govornik je koji posjeduje više od 30 godina iskustva kada je pružanje usluga i potrošači u pitanju. U svijetu je poznat po svojim efikasnim i uzbudljivim radionicama, tokom kojih pruža praktičnu, orijentisanu na rezultate, obuku usmjerenu na kupca. Njegova profesionalna karijera vezuje se za rad u aviokompaniji Delta Air Lines. Saloni pod njegovim vodstvom, prepoznati su od strane magazina Business TravelerExecutive Travelkao "najbolji aerodromski saloni" u industriji. Uposlenik je Shepard Presentationod 2006. godine.

Organizator ovog foruma je Origin Europe, koja je dio Origin grupacije i predstavlja vodeću kompaniju na polju razvoja ljudskog kapitala i stručnog planiranja, upravljanja i organizovanja događaja kao što su korporativni događaji, konferencije, stručni seminari, forumi, izložbe i međunarodni kursevi.

Poslovni portal Akta.ba jedan je medijskih partnera 6. Globalnog foruma korisničkih usluga.

Više o ovom događaju i načinu prijave možete pogledati na ovom linku. (https://www.origineuro.com/the-6th-annual-customer-service-forum/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave