Saznajte sve o potrošačima 24. oktobra u hotelu Hills u Sarajevu

14.10.2019. 15:10 / Izvor: Akta.ba
Saznajte sve o potrošačima 24. oktobra u hotelu Hills u Sarajevu

Rice je osoba koja ima višegodišnje iskustvo kada je pružanje usluga u pitanju

Kompanija Origin Europe i UpTrend Marekting Solutions organiziraju jednodnevni Forum, koji će se održati u sedmici posvećenoj kupcima, tačnije 24.10.2019. godine u sarajevskom hotelu Hills. Naime, 6. Globalni forum korisničkih usluga predstavlja cjelodnevni trening, radionice, rad u grupama (case study), a koje će održati veoma popularni američki trener i govornik Buddy Rice. 

Rice je osoba koja ima višegodišnje iskustvo kada je pružanje usluga u pitanju. On je stručnjak u prezentacijama koje su usko orjantisane na kupce, odličan je u lidertvu i upravljanju promjenama, certificiran je kao glavni facilitator od strane Forum korporacije, a plan i program njegovog rada potvrđen je od strane IBM-a.

Forum će biti otvoren od 9 sati gdje će sve prisutne pozdraviti organizaori. Nakon uvodnog govora organizatora Šestog foruma korisničkih usluga, uslijedit će izlazak glavnog govornika Buddy Ricea i sesija broj jedan sa temama "Putovanje do savršenstva" gdje će se govoriti o kreiranju atmosfere kojom se zadovoljavaju potrebe internih i eksternih kupaca, te „'Kult' kupaca - dovođenje do savršenstva", druga sesija govorit će o temama "Šest koraka do perfektno fokusiranog kupca", "Kvalitet na svakom koraku: Korištenje modela RATER za postizanje kvalitetne usluge", te "Trenuci realnosti i želje". Treću sesiju obilježit će panel diskusija o temi "Kreativnost u komunikacijskoj izvrsnosti". Četvrta sesija donosi teme kao što su: "10 magičnih strategija", "Šest načela praktičnosti" i slične.

Nakon prisustva ovom Forumu svi učesnici dobit će certifikat koji potpisuje Buddy Rice. 

Cijena kotizacije za učešće na ovom Forumu može se dobiti na upit ili online popunjavanjem prijavnog obrasca.

Više o ovom događaju i načinu prijave možete pogledati na ovom linku. (https://www.origineuro.com/the-6th-annual-customer-service-forum).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave