Narednog četvrtka PIT Central, konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Narednog četvrtka PIT Central, konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namjenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu.

20.09.2019. 10:10 Izvor: / Akta.ba

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namjenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu - "PIT Central 2019 Tešanj". Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. privrede dio su tešanjske PIT konferencije.

Sve prisutne ispred opštine u kojoj se održava ovogodišnja Centralna konferencija, pozdravit će Suad Huskić, načelnik opštine Tešanj.

Učesnici i posjetioci imat će priliku da vide eksponate koji predstavljaju inovativne bh. proizvode, kao i robote namjenjene potpunoj automatizaciji proizvodnih procesa. Drugog dana konferencije, pored panel radionica o temi trenutnih logističkih izazova, zainteresovani učesnici će moći posjetiti dvije tešanjske proizvodne kompanije, vodeće u branšama u kojima posluju, a ujedno su i primjer dobre procesne i proizvodno orjentisane organizacije. Riječ je o kompanijama Mann+Hummel BA i Medena Commerce.

Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će se razmijeniti mišljenja, znanja, iskustva i kreirati nova ili unaprijediti postojeća rješenja za biznise i procese. 

"Na PIT Central 2019 Tešanj ćemo diskutovati kako proizvodni sektor može da ostvari svoj puni potencijal, kako da nađemo interes u osnaživanju kadrova i društva, da budemo odgovorni prema sebi, svojoj kompaniji, svojim kolegama i zajednici u kojoj poslujemo", saopštili su iz kompanije Targer E&C, organizatora PIT konferencije. 

Prijave za ovu konferenciju možete izvršiti online i to putem linka. Za više informacija o konferenciji, prijavi, agendi, izlagačima i panelistima možete pogledati ovdje.

Medijski partneri Centralne PIT konferencije su Federalna novinska agencija – FENA, Akta.ba, te magazini Start i BH Putovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave