Narednog četvrtka PIT Central, konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

20.09.2019. 10:10 / Izvor: Akta.ba
Narednog četvrtka PIT Central, konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namjenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu.

Ostalo je još nešto manje od sedam dana do jedine konferencije namjenjene proizvodnim kompanijama, Centralne za 2019. godinu - "PIT Central 2019 Tešanj". Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. privrede dio su tešanjske PIT konferencije.

Sve prisutne ispred opštine u kojoj se održava ovogodišnja Centralna konferencija, pozdravit će Suad Huskić, načelnik opštine Tešanj.

Učesnici i posjetioci imat će priliku da vide eksponate koji predstavljaju inovativne bh. proizvode, kao i robote namjenjene potpunoj automatizaciji proizvodnih procesa. Drugog dana konferencije, pored panel radionica o temi trenutnih logističkih izazova, zainteresovani učesnici će moći posjetiti dvije tešanjske proizvodne kompanije, vodeće u branšama u kojima posluju, a ujedno su i primjer dobre procesne i proizvodno orjentisane organizacije. Riječ je o kompanijama Mann+Hummel BA i Medena Commerce.

Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će se razmijeniti mišljenja, znanja, iskustva i kreirati nova ili unaprijediti postojeća rješenja za biznise i procese. 

"Na PIT Central 2019 Tešanj ćemo diskutovati kako proizvodni sektor može da ostvari svoj puni potencijal, kako da nađemo interes u osnaživanju kadrova i društva, da budemo odgovorni prema sebi, svojoj kompaniji, svojim kolegama i zajednici u kojoj poslujemo", saopštili su iz kompanije Targer E&C, organizatora PIT konferencije. 

Prijave za ovu konferenciju možete izvršiti online i to putem linka. Za više informacija o konferenciji, prijavi, agendi, izlagačima i panelistima možete pogledati ovdje.

Medijski partneri Centralne PIT konferencije su Federalna novinska agencija – FENA, Akta.ba, te magazini Start i BH Putovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave