Treći investicijski forum zdravlja, športa i turizma Adriatic regije u Zagrebu

10.10.2019. 10:02 / Izvor: Akta.ba
Treći investicijski forum zdravlja, športa i turizma Adriatic regije u Zagrebu

U Zagrebu će se 21. i 22. listopada 2019. godine održati Treći investicijski forum zdravlja, športa i turizma Adriatic regije.

U Zagrebu će se 21. i 22. listopada 2019. godine održati Treći investicijski forum zdravlja, športa i turizma Adriatic regije (3rd Adriatic Health, Sport and Tourism Investment Forum 2019), koji organizira Medicinska grupa d.o.o. u suradnji s regionalnim klasterima zdravstvenog turizma.

Forum se održava pod pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva turizma, a okuplja domaće i međunarodne investitore te dionike iz industrije turizma i zdravstva, s ciljem jačanja položaja Hrvatske i Jadrana kao poželjnog cjelogodišnjeg turističkog odredišta.

Forum je namijenjen gospodarstvenicima i poduzetnicima, medicinarima i stručnjacima turističkog i destinacijskog menadžmenta i svima onima koji žele investirati i poslovati u najbrže rastućoj grani gospodarstva u posljednjoj dekadi.

Forum je pravo mjesto i za sve one koji imaju viziju i želju podići ponudu Adriatic regije na razinu cjelogodišnje visokokvalitetne destinacije koja objedinjava zdravstvene, wellness, turističke i ruralno-gastronomske segmente.

Više informacija o događaju možete pronaći na web stranici: https://www.adriatichealth.com/hr/.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave