Ostalo je pet dana do BA Week 2020 online konferencije!

14.10.2020. 09:54 / Izvor: Akta.ba
Ostalo je pet dana do BA Week 2020 online konferencije!

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primjeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.

Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Vjerovatno ste ranije čuli za Bosnia Agile Day konferenciju, koja svake godine dovodi vrhunske svjetske i domaće predavače koji dijele svoja iskustva i znanja iz domena agilnih metodologija.

Ove godine umjesto jednodnevnog eventa: "Bosnia Agile Day", biti će održana konferenciju koja će trajati pet dana, održati će se online, putem Zoom platforme i koju će učesnici imati priliku da prate iz sigurnosti vlastitih domova, potpuno besplatno pod nazivom Bosnia Agile Week 2020.

Konferencija će trajati od 19-23. Oktobra. 
Ove godine imamo 14 sjajnih predavača koji će govoriti o aktuelnim temam iz IT I svijeta agilnih metodologija.

Pet keynote predavača koje ćemo imati priliku slušati su: Dave West, Giles Lindsey, Erich R. Bühler, Scott Ambler I Dave Farley. 

Offtopic predavanje je pripalo mladom meteorologu Nedimu Sladiću.

Cijelu agendu I spisak predavača možete pronaći na web stranici konferencije: https://conference.agile.ba/en/ 

Poznata imena sa prošlogodišnjih konferencija koja bih izdvojila su: Jutta Eckstein, Boris Gloger, Arie van Bennekum, Hubert Shin, Dave Snowden, Andreas Wintersteiger i mnogi drugi.

Registracije su još uvijek otvorene, pa požurite I registrujte se: https://conference.agile.ba/en/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave