Ostalo je manje od sedam dana do BA Week 2021. online konferencije!

13.10.2021. 10:08 / Izvor: Akta.ba
Konferencija

Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primijeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.

Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Vjerovatno ste ranije čuli za Bosnia Agile Day konferenciju, koja svake godine dovodi vrhunske svjetske i domaće predavače koji dijele svoja iskustva i znanja iz domena agilnih metodologija.

Ove godine umjesto jednodnevnog eventa: "Bosnia Agile Day", drugi put zaredom, biti će održana Bosnia Agile Week 2021. konferencija koja će trajati tri dana, a održati će se online, putem Zoom platforme i učesnici će imati priliku da je prate iz sigurnosti vlastitih domova. Tema konferencije glasi - “Agile: The next generation”, a  trajati će u periodu 19-21. oktobra.

Ove godine imamo priliku slušati 8 sjajnih predavača koji će govoriti o aktuelnim temam iz IT i svijeta agilnih metodologija.

Tri keynote predavača koje ćemo imati priliku slušati su: Richard Knaster, Richard Kasperowski i Pamela Meyer.

Cijelu agendu i spisak predavača možete pronaći na web stranici konferencije.

Bosnia Agile udruženje se zahvaljuje i svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji konferencije: Bicom kao Platinum sponzor, Comparative Agility, Agilitas, App Impact kao Silver sponzor, te Akta i Sarajevo Times kao medijski partneri.

Na ranijim konferencijama u organizaciji Bosnia Agile, imali smo priliku slušati imena kao što su: Jutta Eckstein, Boris Gloger, Arie van Bennekum, Hubert Shin, Dave Snowden, Andreas Wintersteiger i mnogi drugi.

Registracije za Bosnia Agile Week 2021 su još uvijek otvorene, a cijena jedne kotizacije iznosi 130 KM.

Sve informacije o konferenciji možete pronaći na linku.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave