Konferencija 'Global Business Executive Retreat 2021' na Jahorini

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Konferencija "Global Business Executive Retreat 2021" na Jahorini

Global Business Executive Retreat 2021 ima za cilj izgradnju mostova između zapadnog i istočnog dijela svijeta povezivanjem kompanija iz EU.

23.06.2021. 15:10 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu o predstojećoj konferenciji "Global Business Executive Retreat" koja će se održati na Jahorini u periodu od 1-4 jula 2021. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Tema konferencije "Global Business Executive Retreata 2021" je: NEW ERA – DOING BUSINESS – CONNECTING GLOBALY – EAST AND WEST REBOOT – Izazovi i mogućnosti "ciljane globalizacije“ za postpandemijski svijet.

Global Business Executive Retreat 2021 ima za cilj izgradnju mostova između zapadnog i istočnog dijela svijeta povezivanjem kompanija iz EU, regije zapadne Afrike, zemalja Zaliva (GCC), Kine, Turske, Indije sa kompanijama iz Bosne i Hercegovine i zemalja zapadnog Balkana.

Skup će se fokusirati na priliku i globalnu potrebu da se dođe do poslovnih partnera i tržišta u određenim regionima svijeta kako bi se postiglo ponovno uspostavljanje socijalnog i ekonomskog prosperiteta.

Link za registraciju

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave