NetWork is Back! Najveća poslovno-tehnološka konferencija u BiH se vraća u Neum

05.05.2022. 12:46 / Izvor: Akta.ba
NetWork

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, deseto izdanje najveće poslovno-tehnološke konferencije u BiH održat će se uživo.

IT profesionalci, predstavnici poslovne zajednice, studenti i svi vi koji želite biti u toku s aktuelnim svjetskim IT trendovima i dostignućima, bez obzira kojem biznis sektoru pripadate, stiže dobra vijest: konferencija NetWork se vraća na scenu u punom obimu i u još većem sjaju! 

Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, deseto izdanje najveće poslovno-tehnološke konferencije u BiH održat će se uživo, od 26. do 28. oktobra 2022. u Grand Hotelu Neum. 

Kao i svaki put do sada, NetWork će biti obilježen vrhunskim, aktuelnim sadržajima, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije IT „sladokusce“. Cloud technology, Security & Compliance,  Artificial Intelligence (AI) &Machine Learning (ML),  Infrastructure, Productivity & Hybrid Work,  Virtual Reality samo su neke od tema o kojima će govoriti vrhunski predavači iz Bosne i Hercegovine i cijelog svijeta. Vjerujemo da ćemo izborom tema ove godine nadmašiti prethodne konferencije i zadržati status najveće i najposjećenije IT konferencije u BiH, ali i šire.

Early bird ulaznice su već u prodaji putem službene stranice NetWork konferencije

Rezervirajte pomenute datume kako biste mogli unaprijediti svoja znanja i vještine, uživati u networkingu i zabavi, a za više informacija o NetWork 10 konferenciji zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramTwitter i LinkedIn

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave