Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business

12.04.2017. 11:59 / Izvor: Akta.ba
Konferencija ValueUp: Mind Your Own Business

ValueUp je besplatna konferencija, pod sloganom “Mind Your Own Business”, na temu razvoja startup kompanija i biznisa

Ukoliko vas je ikada interesovalo realizovanje vlastitih poslovnih ideja, razvijanje biznisa i svega vezanog za polje poslovnog svijeta, a niste znali odakle krenuti ili na koji način postupiti, zasigurno odgovore na ova i slična pitanja naći ćete na ValueUp konferenciji.

ValueUp je besplatna konferencija, pod sloganom “Mind Your Own Business”, na temu razvoja startup kompanija i biznisa. Konferencija će okupiti eminentne stručnjake iz regiona koji će kroz interaktivna predavanja, skill sesije i panel diskusiju obraditi relevantne teme za pokretanje i realizovanje biznis ideja.

Konferencija je namijenjena mladim, ambicioznim i kreativnim ljudima koji će tokom ove konferencije imatu priliku čuti različita iskustva mladih poduzetnika, izazove s kojima su se suočavali i na koji način su ih prevazišli. Također, kroz skill sesije učesnici će imati priliku naučiti neke od jako bitnih vještina za upravljanje svojom poslovnom sredinom, kao što su upravljanje vremenom, rizikom i novcem.

Glavni cilj konferencije jeste jačanje bosanskohercegovačke startup scene kroz ohrabrivanje i edukaciju mladih ljudi, ali i povezivanje budućih poduzetnika s istaknutim stručnjacima iz prakse.

Konferencija će se održati 6. maja u prostorijama kina Meeting Point u Sarajevu, a prijave su otvorene do 16. aprila.

Prijaviti se mogu svi mladi od 18 do 30 godine putem forme ovdje, a više informacija mogu dobiti putem naše web stranice www.valueup.ba ili putem naših društvenih mreža.

Konferenciju organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave