Boris Vukić - Stručnjak za digitalnu promociju na Play Media Day

19.04.2017. 14:05 / Izvor: Akta.ba
Boris Vukić -  Stručnjak za digitalnu promociju na Play Media Day

Play Media Day 02 predstaviće predavanje stručnjaka za digitalnu promociju, Borisa Vukića, koji će govoriti o temi "Kreativa u digitali - od briefa do realizacije".

Play Media Day 02 predstaviće 19. maja na tvrđavi Kastel i predavanje stručnjaka za digitalnu promociju, Borisa Vukića, koji će govoriti o temi "Kreativa u digitali - od briefa do realizacije". Boris će detaljnije pojasniti činjenice koje smo naučili o oblikovanju poruke u digitalnom okruženju. Zašto kreativa nije rezervisana samo za televizijske kampanje, kao i zašto je važno biti relevantan i inspirisan okruženjem u kojem se nalazimo?

Boris je pronašao zadovoljstvo u poslu accounta i kreativca. U komunikacijskoj industriji prošao je put od PR-a, preko klijenta i eventa, do digitalnog marketinga. Pasionirani je pratilac YouTubea, zaljubljenik je u video sadržaj, posebno u dokumentarne filmove, ne voli zatvorena vrata i upaljena svjetla u kancelariji. Društvene mreže redovno (samo) gleda, objavljuje rijetko, skoro pa nikada. 

Play Media Day 02 održava se 19. maja na tvrđavi Kastel uz bogat konferencijski i muzički program.

Za sve institucije, kompanije i agencije, do 19. aprila je dostupna posebna ponuda kupovine kotizacija "3+1 GRATIS", koja će pružiti mogućnost dolaska većeg broja zaposlenih. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i programu možete pronaći na www.playmediaday.com. Organizatori Play Media Day 02 su ove godine pripremili posebnu adrenalinsku avanturu za sve ljubitelje prirode, sporta, turizma i druženja "Adrenalin Play Media Day 02", koji se održava u subotu 20.05.2017. godine. Cilj "Adrenalin Play Media Day": team building u prirodi, povezivanje, saradnja, druženje, promocija prirodnih, sportskih i turističkih potencijala Banjaluke i njene okoline.

Registracije se mogu obaviti na linku: www.playmediaday.com/adrenalin  

Ne propustite idealan spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave