Party zona na tvrđavi Kastel garantuje odličan provod!

28.04.2017. 08:36 / Izvor: Akta.ba
Party zona na tvrđavi Kastel garantuje odličan provod!

Ovogodišnji Play Media Day 02 će pored kvalitetnog edukativnog, prisutnim posjetiocima 18. i 19. maja na tvrđavi Kastel pružiti i kvalitetan muzički program.

Ovogodišnji Play Media Day 02 će pored kvalitetnog edukativnog, prisutnim posjetiocima 18. i 19. maja na tvrđavi Kastel pružiti i kvalitetan muzički program. Pored već ranije najavljenih muzičkih atrakcija Laka sa bendom, kao i poznatog banjalučkog benda Sopot, prisutne posjetioce će zabavljati i kvalitetni DJ izvođači.

Veče dobrodošlice 18. maja "Party zonu" pretvoriće u veliki plesni podijum uz novi DJ duo elektronske scene Shivoos, koji čine Velimir i Filip. Uz Sopot i Laku, 19. maja prisutne posjetioce će rasplesati i DJ Miloš Stankić, koji je već dobro poznat regionalnoj publici.

Nakon niza samostalnih angažmana, Velimir i Filip, koji nastupaju pod imenom Shivoos, spajaju svoja umijeća, razmišljanja i ljubav prema muzici, kreirajući moderan i jedinstven performans. Njihov zajednički put započeo je u januaru 2017. ove godine, pred njima je niz nastupa na festivalima, radio stanicama, u barovima i klubovima. Krajem godine planiraju da se posvete i sopstvenoj produkciji.

Miloš Stankić je uspješni DJ i producent iz Brčkog. Kvalitetnim setovima oduševljava publiku širom regiona od 2009. godine, kada se profesionalno počeo baviti muzikom. Spajanje različitih muzičkih žanrova je njegova specijalnost, a nastupao je na svim većim domaćim i regionalnim muzičkim festivalima.

Play Media Day 02 održava se 19. maja na tvrđavi Kastel uz bogat konferencijski i muzički program. Preko 20 svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i panelista učiniće ovaj događaj jednim od najkvalitetnijih u regionu. Kotizacije, kao i sve informacije o predavačima i program, možete pronaći na www.playmediaday.com. Do 10. maja učesnici mogu obezbijediti kotizacije uz popust od 30%, po cijeni od 99 eura. Broj mjesta je ograničen. Ne propustite jedinstven spoj kvalitetne edukacije i odlične zabave.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza