Jedinstven spoj edukacije i zabave na Play Media Day 03

22.05.2018. 12:43 / Izvor: Akta.ba
Jedinstven spoj edukacije i zabave na Play Media Day 03

Ovogodišnji događaj okuplja na jednom mjestu predstavnike domaćih i regionalnih kompanija, agencija, medijskih kuća, studenata i kreativaca.

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 predstavlja preko 30 svjetskih regionalnih i domaćih predavača i panelista, koji će činiti program 08. juna u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci. Tri konferencijska prostora, mnoštvo zona za opuštanje i zabavu, preko trideset partnerskih medija iz cijelog regiona, kao i više od 500 domaćih i regonalnih posjetilaca, pretvoriće Banjaluku na jedan dan u kreativni centar regije.

Ovogodišnji događaj okuplja na jednom mjestu predstavnike domaćih i regionalnih kompanija, agencija, medijskih kuća, studenata i kreativaca. Organizatori ističu da će za sve posjetioce, prisustvo ovakvom događaju, pored edukacije, biti i prilika da upoznaju kvalitetne stručnjake iz domena marketinga, medija i kreativne industrije kao i da ostvare nove saradnje, te započnu neke nove zanimljive poslovne projekte.

Direktorica programa Play Media Day i kreativna direktorica Play Team-a, Dijana Tepšić ističe da je program i ove godine pažljivo planiran, te da se vodilo računa da teme pokriju što više interesovanja posjetilaca.

"Imajući u vidu da se paralelno odvijaju različita predavanja, paneli i radionice, te da imamo tri konferencijska prostora unutar Muzeja, sigurni smo da će svako od učesnika pronaći zanimljiv sadržaj kojim će nadograditi svoje znanje u oblastima u kojima djeluje. Ove godine smo proširili broj tema koje trenutno privlače pažnju u svijetu, kao što su gaming industrija, Start Up-i, Stress Management i nezaobilazni blockchain. Ovaj dogaađaj je idealna prilika za usvajanje novih znanja, vještina, razmjenu iskustava i najboljih praksi, umrežavanje i unapređenje saradnje. Play Media Day iz godine u godinu oduševljava sve veći broj domaćih i regionalnih posjetilaca. Govorimo o aktuelnim temama i trendovima iz oblasti komunikacija, PR-a, marketinga, tradicionalnih i digitalnih medija, dizajna, IT-a, kao i drugih veoma značajnih tema iz oblasti kreativne industrije", istakla je Dijana Tepšić.

Požurite i obezbijedite svoje kotizacije na vrijeme. Sve informacije o događaju, predavačima i panelistima potražite na: www.playmediaday.com.

Jedinstven spoj edukacije i zabave na jednom mjestu! Komunikacija je beskonačna! 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave