Poslovni forum "France-Balkans 2018" u Beogradu

24.04.2018. 12:03 / Izvor: Akta.ba
Poslovni forum 'France-Balkans 2018' u Beogradu

Više od 30 francuskih kompanija biće u Beogradu kako bi predstavile svoje proizvode i know-how iz raznih sektora.

Francusko-srpska privredna komora u suradnji s francuskom državnom agencijom za promociju izvoza Business France, Ambasadom Francuske u Srbiji, i savezom vanjskotrgovinskih savjetnika Francuske organizira poslovni Forum "France-Balkans 2018" , u periodu od 30. svibnja do 01. lipnja 2018. godine u Hotelu Metropol u Beogradu.   

Ovaj forum je namijenjen svim kompanijama iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Albanije, Hrvatske, Kipra, Grčke, Kosova, Makedonije (SRM), Moldavije, Crne Gore, Rumunjske i Francuske koje djeluju u sektorima agroindustrije, energije, infrastrukture… Tvrtke će moći odabrati svoje B2B sastanke s francuskim, ali i sa tvrtkama iz drugih zemalja putem platforme.

Više od 30 francuskih kompanija biće u Beogradu kako bi predstavile svoje proizvode i know-how iz raznih sektora (agroindustrija, energetika, infrastruktura, informatika i turizam) .

Sudjelovanje je besplatno.

Ovaj poslovni Forum je jedinstvena mogućnost za lokalne tvrtke da upoznaju potencijalne partnere iz Francuske i 12 zemalja regije, tijekom dva dana B2B sastanaka i sektorskih panela.

Za registraciju se prijavite OVDJE.

Sve ostale informacije na web stranici Francusko-srpske gospodarske komore.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave