Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma otvoren za sve posjetioce

29.10.2018. 13:00 / Izvor: Akta.ba
Ulaz na EXPO program Tourism Networking Foruma otvoren za sve posjetioce

Svi zainteresovani koji žele posjetiti izložbeni dio foruma, čiji je cilj poslovno umrežavanje te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u BiH i regionu, mogu posjetiti Vijećnicu od 11:00 do 17:00 sati.

Tourism Networking Forum (TNF) 2018, događaj koji će ugostiti regionalna, ali i svjetska imena iz svijeta turizma, marketinga i biznisa, 8. novembra 2018. u sarajevskoj Vijećnici otvorit će svoja vrata za sve posjetioce u okviru EXPOprograma.

Svi zainteresovani koji žele posjetiti izložbeni dio foruma, čiji je cilj poslovno umrežavanje te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u Bosni i Hercegovini i regionu, mogu posjetiti Vijećnicu od 11:00 do 17:00 sati.

EXPO na kojem će svoje ponude izlagati turistički djelatnici (hoteli, parkovi, turističke agencije, turističke zajednice, te drugi djelatnici iz privatnog i javnog sektora u turističkoj oblasti) će biti postavljen u galeriji iznad svečanog salona a posjetioci za ovu priliku trebaju koristiti službeni ulaz u Vijećnicu. Ulaz za posjetu EXPO programu je besplatan. 

Osim izložbenog dijela programa, prvi TNF imat će i edukativni, kao i gala događaj poslovnog umrežavanja koji će istog dana održati u večernjim satima u auli Vijećnice, a ova dva programa pristup je omogućen samo prijavljenim učesnicima. Organizatori će posebnim zvanicama koje su dale doprinos organizaciji prvog Tourism Networking Foruma u svečanom dijelu večernjeg programa uručiti priznanje u vidu statue koju je specijalno za ovu priliku ručno izradio kipar Adis Fejzić.

Svečani program će u ulozi domaćina otvoriti gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka. 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave