Poziv za učešće na seminaru "Etika u poslovanju/Poslovni integritet"

26.11.2018. 10:10 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na seminaru 'Etika u poslovanju/Poslovni integritet'

Cilj ovog seminara je upoznati uposlenike komorskog sistema i predstavnike bh. privrede sa neophodnošću plana integriteta i strategije.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Agencijom za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije u BiH, AmCham BiH Ethics & Compliance Committee-om i Regional Anti-Corruption Initiative Secretariat-om, u sklopu obilježavanja sedmice borbe protiv korupcije organiziraju seminar na temu: „Etika u poslovanju/Poslovni integritet“ koji će se održati u srijedu, 05.12.2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH.

Cilj ovog seminara je upoznati uposlenike komorskog sistema i predstavnike bh. privrede sa neophodnošću plana integriteta i strategije za preventivno djelovanje i borbu protiv korupcije u privatnom sektoru.

Programom su predviđene prezentacije od strane predstavnika Vanjskotrgovinske komore BiH, Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije u BiH, AmCham BiH Ethics & Compliance Committee-a, Anti-Corruption Initiative Secretariat-a, kao i međunarodnih eksperata iz pomenute oblasti.

Za učešće na predavanju potrebno je poslati popunjen prijavni obrazac (prilog) na email adresu seid.hadzibajric@komorabih.ba. Predavanje je besplatno za sve zainteresirane kandidate koji blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac.

Sve dodatne informacije u vezi sa seminarom možete dobiti pozivom na broj telefona 033/566-206.

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave