Prijavite se za najposjećeniji trening prodaje i komunikacije u regionu

23.01.2019. 11:43 / Izvor: Akta.ba
Prijavite se za najposjećeniji trening prodaje i komunikacije u regionu

Najkompletniji i najtraženiji kurs iz oblasti prodaje duž cijelog regiona održaće u Sarajevu, 16.02.2019.godine.

Prijavite se za najposjećeniji trening prodaje i komunikacije u regionu! Najkompletniji i najtraženiji kurs iz oblasti prodaje duž cijelog regiona održaće u Sarajevu, 16.02.2019.godine u Hotelu Europa, Vladislava Škarića 5.

Zašto ovaj seminar o prodaji?

Poslije seminara “Umijeće uspješne prodaje i komunikacije” Vi ćete biti bolji prodavači. Vaši rezultati će biti bolji, kao i rezultati kompanija za koje radite.

Vi ćete nakon seminara steći PRAKTIČNE alate koji će vam pomoći da postanete uspješniji i produktivniji u svom poslu. Ovaj je trening i osmišljen tako da Vam pomogne da identificirate sve najvažnije prodajne vještine i da s njima ovladate, kako biste se s lakoćom kretali kroz prodajni proces i kako biste postizali željene rezultate.

Ne propustite popust od 50% koji je aktuelan do popune svih mjesta.

Komplicirano, a lako!

Prodaja kao disciplina nije najteži posao na svijetu, s tim što ona može postati noćna mora svakome tko ignorira metodologiju prodaje i ne poštuje njena pravila. S druge strane, prodaja je danas jedini posao na svijetu u kojem ovisite samo o sebi. Vi ste zaslužni za sve “lovorike” koje ćete pokupiti, a isto tako ste odgovorni za Vaš neuspjeh. Upravo zbog tog razloga, prodaja je vjerovatno i najpravičniji posao na svijetu.

Nemanja i Marko koji jesu Sales Coaching najbolje znaju kako postati odličan prodavač. Oboje su krenuli od običnih prodavača i napredovali do najviših pozicija u sektorima prodaje.

Danas iza njih stoji stotinu održanih seminara o prodaji i komunikaciji sa više od 5000 polaznika i preko 450 kompanija. Nemanja i Marko su spoj uspjeha i nakon dugogodišnjeg bavljenja prodajom i vođenja prodajnih timova koji su ostvarili multimilionske cifre poželjeli su da svoje znanje i iskustvo podele sa Vama sa samo jednom misijom: učiniti Vas boljima i uspješnijima.

Iza nas je mnogo rada, mnogo zadovoljnih klijenata i mnogo uspješnih projekata. Međutim, Sales Coaching ima jedan uvjet prije nego što dođete. Naoružajte se voljom i željom, jer Vam nitko ne može pomoći da budete bolji u bilo čemu ako Vi to iskonski ne želite.

Na našem seminaru o prodaji saznat ćete:

  • Koliko je važna priprema u prodaji i kako se pripremati
  • Tipologija klijenata; “TKO SU NAŠI KUPCI?”
  • Vještine prezentiranja – Dobra prezentacija je pola posla
  • Energija i entuzijazam u prodaji kao najvažnija osobina prodavača
  • Kako se riješiti straha i odbijanja – Ahilovih peta prodavača
  • Zašto se prodavači uvijek bave cijenom, a ne vrijednošću? Gdje se nalazi vrijednost u prodaji i kako se ona prezentira. Koliko je važna vrijednost u prodajnom procesu? Pregovaranje kao ključ dobre prodaje
  • Specifičnosti “balkanske prodaje” u odnosu na druge. Što je to “balkanska prodaja”?
  • Koja je razlika između PRAVIH i pogrešnih pitanja u prodaji? Koja su PRAVA pitanja? Zašto su “pitanja” najveća slabost prodavača? Moć slušanja u prodaji. 10 alata u postavljanju pitanja
  • Humor i njegove specifičnosti u prodaji. Kako i kada ga koristiti? Koja je razlika između vica i dobre anegdote?
  • Zaključenje prodaje – 15 tehnika zaključenja u prodaji

Datum i vrijeme: 16.02.2019., od 10:00 do 16:00 h

Više informacija i prijava OVDJE.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave