Poziv za učešće na sajmu "BAU SA 2020"

17.02.2020. 09:02 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na sajmu 'BAU SA 2020'

Sajam kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje i značajan marketinški faktor omogućit će Vam da upoznate konkurenciju, ostvarite neposredne poslovne kontakte, razmijenite iskustva i ideje.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava zainteresovane kompanije iz sektora građevinarstva i metalne industrije da će u Sarajevu, u olimpijskoj dvorani „Huan Antonio Sammaranch“ (Zetra) u periodu od 13.-16. maja 2020 godine održati prvi međunarodni sajam iz pomenutih oblasti pod nazivom „BAU SA“.

Na prostoru od 7300 m2 zatvorenog prostora koji je koncipiran po uzoru na svjetske sajmove i preko 7000m2 otvorenog prostora imat ćete jedinstvenu priliku da predstavite i promovišete svoje proizvodne potencijale i novitete, kolekcije i trendove, te da se povežete sa poslovnim partnerima i unaprijedite svoju prodaju krajnjim kupcima.

Sajam kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje i značajan marketinški faktor omogućit će Vam da upoznate konkurenciju, ostvarite neposredne poslovne kontakte, razmijenite iskustva i ideje, odnosno da spoznate vlastite mogućnosti i kvalitete, te time zasigurno doprinesete Vašoj povećanoj konkurentnosti. Na Sajmu ćete također imati mogućnost direktne prodaje Vaših proizvoda posjetiteljima.
Sajam „BAU-SA“ od momenta svog osnivanja teži da postane mjesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Evrope.

Sajam „BAU-SA“ je koncipiran kao prostor u kojem će se predstaviti kompanije iz građevinske industrije kao i kompanije koje se bave svim drugim srodnim granama građevinarstva. Sajam nudi mogućnost izlagačima da pored svojevrsne promocije i prezentacije svojih proizvoda, iste mogu i prodati po sajamskim cijenama i sniženjima, u skladu sa sajamskom politikom.
Sajamska sniženja su od 5% do 30%.

Sve dodatne informacije u vezi prijave izlaganja ili posjete sajmu možete dobiti direktno od organizatora sajma na kontakte:

Udruženje SPIRITUS i SOD „PROFI TEAM“
Branislava Nušića 162, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel.: +387 62 365 670; 061 400 042
+387 66 604 205
e-mail: spiritus-bih@outlook.com
bausarajevo@gmail.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave