Završne pripreme za 25. Međunarodni sajam Grames-Demi 2022

10.03.2022. 10:32 / Izvor: Akta.ba
grames

Ovih dana teku završne pripreme za 25. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2022 koji se održava od 16. do 19. marta ove godine.

Nakon dvije teške godine za privredu i stanovništvo i na Banjalučkom velesajmu se stvari vraćaju u rutinu. Ovih dana teku završne pripreme za 25. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, Grames-Demi 2022 koji se održava od 16. do 19. marta ove godine, a na kome se predstavljaju najprestižnije kompanije iz Bosne i Hercegovine, zemalja regiona te Kine i Turske.

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske, a svečano otvaranje je zakazano za srijedu, 16. marta sa početkom u 11 časova. Radno vrijeme sajma je od srijede po petka od 10 do 19 časova i u subotu 19. marta od 10 do 16 časova.

grames

Ove godine posebna pažnja pridaje se uređenju okoliša što je i tema Međunarodne konferencije koja se održava prvog dana sajma. Stručni predavači iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine pričaće o aktuelnostima i pametnim rješenjima po pitanju uređenja vanjskih površina.

Stoga pozivamo sve zainteresovane arhitekte, prostorne planere, projektante, inženjere građevinarstva kao i same izvođače radova da na vrijeme obezbijede svoju BESPLATNU ULAZNICU na linku.

Sve informacije o sajmu Grames-Demi 2022 potražite na zvaničnom sajtu www.blsajam.com

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave