Danas počinje stručni skup "Tehnički pregledi vozila Republike Srpske 2012"

16.06.2012. 08:17 / Izvor: eKapija.ba
Danas počinje stručni skup 'Tehnički pregledi vozila Republike Srpske 2012'

Pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, u organizaciji Stručne institucije za tehničke preglede vozila Republike Srpske (Mašinski fakultet Banja Luka, Saobraćajni fakultete Doboj, "EIB internacional" Banja Luka i "Audioteks" Banja Luka), 16 i 17. juna 2012. godine, sa početkom u 10 časova, u Tesliću (banja Vrućica), održaće se treći po redu stručni skup "Tehnički pregledi vozila Republike Srpske 2012".

Skup je posvećen prblematici vezanoj za tehničke preglede vozila. Na skupu će se prezentovati radovi iz oblasti tehničkog pregleda vozila koji prvenstveno treba da pomognu zaposlenim na stanicama u njihovom radu i da podignu kvalitet obavljanja tehničkog pregleda vozila.

U okviru skupa prezentovaće se i Nacrt strategije bezbjednosti saobraćaja na putevim Republike Srpske 2013–2022. godine.

Skupu će prisustvovati pomoćnik ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nataša Kostić; pomoćnik ministra komunikacija i transporta u savjetu ministara BiH Zoran Andrić: predstavnici MUP-a Republike Srpske; Republičke uprave za inspekcijske poslove Republike Srpske; Auto-moto saveza Republike Srpske i gosti iz Republike Srbije.

Održavanje stručnog skupa "Tehnički pregledi vozila Republike Srpske 2012" jedna je od aktivnost koja će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske u cilju unapređenja stanja bezbjednosti saobraćaja ne putevima Republike Srpske, pod motom: "Ništa nije vrijednije od života"!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave