14. i 15. aprila

Kućni sajam FIS u Mostaru, Sarajevo, Brčkom, Cazinu i Žepču

11.04.2023. 13:33 / Izvor: Akta.ba
fis sajam

Proljeće i topliji dani donose aktivniji boravak na otvorenom i radove na uređenju okućnica, dvorišnih i vrtnih prostora.

Proljeće i topliji dani donose aktivniji boravak na otvorenom i radove na uređenju okućnica, dvorišnih i vrtnih prostora. To je takođe i period u godini kada gradimo, uređujemo ili renoviramo prostore u kojima svakodnevno boravimo. Stoga je, upravo u ovo vrijeme, aktualna potražnja za materijalima i alatima za uređenje doma, otvorenih površina i vrtova.

Prateći potrebe i želje svojih kupaca, FIS i ove godine organizira Kućne sajmove u svojim centrima širom Bosne i Hercegovine.

FIS-ovi Kućni sajmovi su već tradicionalna aktivnost koju kupci-potrošači, svih kategorija godinama prate i posjećuju. Za vrijeme sajmova FIS svojim kupcima omogućava da po sajamskim cijenama odaberu najnovije i najaktualnije proizvode na našem tržištu iz asortimana za uređenje kuće, te vrtnih i dvorišnih prostora i to sve na jednom mjestu.

I ovoga puta u FIS-ovim centrima izbor je veliki, a popust od 20% je na kompletan asortiman ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona,linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluprozivoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

U danima vikenda 14. i 15. aprila održat će se prvi u nizu ovogodišnjih sajmova u prodajnim centrima u Mostaru, Sarajevu, Žepču, Cazinu i Brčkom.

Tokom narednog perioda sajmovi će biti održani i u drugim FIS centrima.

Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite prodajne centre FIS u danima Kućnih sajmova. Ponuda je raznolika i aktualna - sve što vam treba za uređenje, renoviranje ili gradnju sigurno ćete pronaći i to sve na jednom mjestu.

Kompanija FIS koja godinama opravdava povjerenje svojih kupaca srdačno vas poziva da im se pridružite. 

 

fis sajam

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave