Međunarodni sajam namještaja i enterijera

Bosna i Hercegovina organizirano nastupa na sajmu namještaja imm 2024

10.01.2024. 16:57 / Izvor: Akta.ba
imm

Bit će to ovo dvanaesti nastup kompanija na nacionalnom štandu Bosne i Hercegovine na ovom sajmu.

Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine nastavlja aktivnosti podrške bh. kompanijama za izlaganje na Međunarodnom sajmu namještaja i interijera imm cologne koji će se održati od 14-18. januara 2024. godine u Kelnu, Njemačka.

Bit će to dvanaesti nastup kompanija na nacionalnom štandu Bosne i Hercegovine na ovom sajmu, a drugi nakon perioda pandemije kada sajam nije održavan.

Na štandu Bosne i Hercegovine na predstojećem sajmu imm 2024, nastupit će kompanije: ARTING GRADNJA d.o.o. Lukavac, AS NOSTRO d.o.o. Tešanj, BOSNIAN BEECH BOARD d.o.o. Visoko, DRINJAČA d.o.o. Šekovići, LAUREL d.o.o. Prijedor, QUANTUM d.o.o. Sarajevo, te STANDARD d.o.o. Prnjavor.

"Nakon pozitivnih povratnih informacija od bh. izlagača na prethodnom imm 2023 – Spring Edition, smatramo da je sajam sada spreman da se još više fokusira na posao, kreativnost i mreže – dajući nam odličnu platformu za učenje i povezivanje. Radujemo se ovom iskustvu i novom potencijalu za poslovnu suradnju", istakla je savjetnica za promociju izvoza drvnog sektora u VTK/STK BiH Lejla Međedović.

Pod sloganom "Tradicija za budućnost", a s ciljem utiranja puta za bosanskohercegovački namještaj na tržištu EU, VTK/STK BiH je za 12 godina izlaganja u Kelnu podržala 90 nastupa firmi u okviru štanda Bosne i Hercegovine.

Katalog izlagača bh. štanda na imm 2024 možete pogledati ovdje. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave