Sajam automobila u Banjoj Luci - "SAM 2011" od 05. do 10. oktobra

04.10.2011. 13:54 / Izvor: SRNA
Sajam automobila u Banjoj Luci - 'SAM 2011' od 05. do 10. oktobra

U Banjoj Lucisutra počinje Međunarodni sajam automobila "SAM 2011", na kome će prvi put u BiH biti predstavljeni LAIKA kamperi.

Osim stalnih izlagača - "Lada auta", "Verano motorsa", "Autoplusa", "Škode", "Audija", "Volkswagena", ove godine predstaviće se i "Toyota" i "Mahindru".

Direktor Banjalučkog velesajma Dragoljub Bojanić rekao je na konferenciji za novinare da će ove godine Auto-moto savez Republike Srpske nastupiti kao izlagač - predstavnik "Renaulta" i predstaviti teretni program koji nije bio prošle godine.

Direktor "Verano motorsa" Slađenko Galić izrazio je zadovoljstvo što ova kompanija već 12 godina prezentuje najnovije modele "peugeota" i omogućava posjetiocima sajma da po posebnim specijalnim uslovima postanu vlasnici jednog od njih.

"Ponosni smo što smo duži niz godina proglašavani kao najveći i najuspješniji izlagači sajma u Banjaluci", rekao je Galić.

Predstavnik Fabrike "Avtovaz" iz Rusije Jurij Sulga istakao je da je nedavno na sajmu u Moskvi firma "Lada auto" dobila nagradu za razvoj imidža marke "lada" u Evropi.

"`Lada auto` mnogo radi na razvoju brenda `Lada` na teritoriji Balkana", kaže Sulga.

Petnaesti po redu sajam automobila u Banjaluci trajaće do 10. oktobra. Ljubitelji četvorotočkaša najnovije modele mogu pogledati od 10.00 do 19.00 časova, a cijena ulaznice je marka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave