U Beogradu regionalni sajamski događaj iSEC 2013.

02.08.2013. 11:06 / Izvor: eKapija.ba
U Beogradu regionalni sajamski događaj iSEC 2013.

iSEC je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmijeniti informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji osobne, imovinske i poslovne sigurnosti i sigurnosti svojih podataka.

iSEC 2013. regionalni sajamski i konferencijski događaj o primjeni vrhunskih tehnologija u funkciji sigurnosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacijskoj sigurnosti, koji će predstaviti vodeće svjetski poznate brandove kroz izložbeni i stručni prateći program održat će se od 25. do 28. septembra u Beogradu u okviru Beogradskogsajma.

iSEC je prilika da ostvarite kvalitetne poslovne kontakte i razmijeniti informacije o najnovijim tehnologijama u funkciji osobne, imovinske i poslovne sigurnosti i sigurnosti svojih podataka.

Sajam će prezentirati: Visoke tehnologije u funkciji javne i privatne sigurnosti, Tehnička infrastruktura objekata, Corporate i industrijska sigurnost, Tehnička i fizička zaštita. Video nadzor gradova i prometnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog Sigurnost financijskih institucija...

Osim izložbenog dijela, Sajam će pratiti sadržajan prateći stručni program - radionice iz pomenutu tematiku pod nazivom iSEC Know How i sBIT.

Predavači u pratećim stručnim programima su renomirani stručnjaci iz navedenih područja, predstavnici resornih državnih, akademskih, znanstvenih, strukovnih institucija iz zemlje i regije, kao i renomiranih kompanija zastupnika vodećih security brendova. Stručni prateći program sajma iSEC su otvoreni za poslovne posjetitelje sva četiri dana sajma.

Poslovni posjetitelji mogu besplatno posjete sajam i stručne sadržaje uz popunjavanje on-line registracijskog formulara za poslovne posjetitelje na sajamskom registracijskom portalu http://isec.talkb2b.net/. Osim što im je omogućen besplatan ulazak na sajamsku manifestaciju, registrirani posjetitelji i izlagači mogu pregledati profile ostalih registriranih posjetitelja i izlagača s ciljem pronalaženja potencijalnog poslovnog partnera i dogovaranja za termin sastanka na Sajmu).

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje ili prezentacijski termin u stručnom programu, možete se javiti na isec@sajam.rs zajednos obveznim materijalom traženim za sajamski katalog.

Više informacija o Sajmu na web stranici http://www.zastita-bezbednost.com.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave