Privredna komora RS predstavlja kompanije na sajmu tehnike u Beogradu

12.05.2014. 09:12 / Izvor: eKapija.ba
Privredna komora RS predstavlja kompanije na sajmu tehnike u Beogradu

Privredna komora RS, u saradnji sa Ministarstvom industrije, energetike i rudarstva RS i Spoljnotrgovinskom komorom BiH, organizuje nastup domaćih privrednih društava iz mašinske i elektro industrije.

Privredna komora Republike Srpske, u saradnji sa Ministarstvom industrije, energetike i rudarstva RS i Spoljnotrgovinskom komorom BiH, organizuje nastup domaćih privrednih društava iz mašinske i elektro industrije na 58. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, koji će biti održan od 12-16. maja 2014. godine.

Na zajedničkom štandu površine 81 metar kvadratni u Hali 1 (Arena), eksponatima će se predstavniti Orao a.d. Bijeljina, Tri best d.o.o. Banja Luka, Novi Jelšingrad a.d. Banja Luka i EKP Elker a.d. Ljubija - Prijedor, dok će veliki broj kompanija biti predstavljen putem kataloga.

U okviru ove sajamske manifestacije, 13. maja je predviđeno održavanje regionalnog susreta privrednika metalskog i elektro sektora, na kojem će učestvovati veliki broj predstavnika preduzeća iz RS, ali i BiH.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, koji ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. Predstavlja tradicionalno mjesto susreta i poslovnih kontakata, koje omogućava brojnim izlagačima i posjetiocima specijalizovane izložbe, najnovije tehnologije za sve grane industrije koje obuhvata program izlaganja, demonstracije proizvoda i usluga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti